Ένα επιστημονικά σχεδιασμένο μαξιλάρι ύπνου που μειώνει κατά 40% το ροχαλητό, συμβάλλοντας σε έναν πολύ πιο ήρεμο ύπνο, παρουσίασε η Media Strom. Τα ευρήματα, τα οποία προέκυψαν στο πλαίσιο μελέτης που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Μελέτης Διαταραχών του Ύπνου της Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τη Media Strom, παρουσιάστηκαν στο 12ο Συνέδριο Υπνολογίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 26 & 28 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας στην οποία συμμετείχαν ασθενείς οι οποίοι είχαν διαγνωσμένες διαταραχές ύπνου, με το νέο memory foam μαξιλάρι Media Strom τα επεισόδια ροχαλητού μειώθηκαν κατά 40%, ο συνολικός χρόνος ροχαλητού μειώθηκε κατά 5 λεπτά, ενώ παρατηρήθηκαν λιγότερες αλλαγές θέσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ο κ. Γεώργιος Ι. Νιάρχος, Γενικός Διευθυντής της Media Strom δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το μαξιλάρι αποκλειστικής τεχνολογίας memory foam Media Strom που, όπως έδειξε η πρόσφατη έρευνα του Εργαστηρίου Μελέτης Διαταραχών του Ύπνου της Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μειώνει, αποδεδειγμένα, το ροχαλητό κατά 40%. Δεσμευόμαστε ότι θα εξακολουθήσουμε να ερευνούμε διαχρονικά τον ύπνο και να εργαζόμαστε εντατικά για να αναβαθμίζουμε διαρκώς την ποιότητά του για τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα».

Η Media Strom είναι μια εταιρεία που, διαχρονικά, αξιοποιεί την επιστήμη και επενδύει στην έρευνα του ύπνου για να δημιουργεί νέες τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την ποιότητά του. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με κορυφαίους επιστημονικούς φορείς, όπως πρόσφατα με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας