Η Airbnb, εξετάζει την είσοδό της στον κλάδο των αερομεταφορών σύμφωνα με τον ιδρυτή της, κ. Brian Chesky και τα όσα δημοσιεύουν οι “Times” του Λονδίνου.

Οι δηλώσεις του κ. Brian Chesky:

“Σίγουρα, εξετάζουμε σοβαρά πολλά ενδεχόμενα γύρω από τις αερομεταφορές και έχουμε ξοδέψει αρκετό χρόνο εξερευνώντας διάφορα σχέδια”Οπωσδήποτε θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι μπορούμε νa διεισδύσουμε στο κομμάτι της βιομηχανίας που αφορά στο end-to-end ταξίδι”Από όλες τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, ο τρόπος που η Amazon προσέγγισε το επιχειρηματικό της ‘χτίσιμο’, σε ένα ‘one-stop shop’ για αγορές, είναι πιθανώς πολύ κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς. Προσπαθούμε να γίνουμε ένα ‘one-stop shop΄για τα ταξίδια”.

Είναι γνωστό ότι η Aibrnb έχει ήδη αναπτύξει συνεργασίες με αεροπορικές εταιρίες, όπως η Qantas. Αυτό σημαίνει πως είναι σε θέση οικονομικά να επεκταθεί και στον κλάδο των αερομεταφορών. Βέβαια δεν έχει διευκρινιστεί εάν στα σχέδιά της είναι η λειτουργία δικού της αερομεταφορέα. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει εξετάσει την προοπτική να προσφέρει κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας