Η εταιρεία iForce Επικοινωνίες με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την διοργάνωση για ενδέκατη συνεχή χρονιά του διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου με θέμα: “Αερομεταφορές – Παρόν και μέλλον”.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στον Χολαργό (στάση μετρό Εθνική Άμυνα). Το φετινό συνέδριο θα έχει τις εξής δύο θεματικές ενότητες:

Α. Αεροπορική Ιατρική στην Πολιτική Αεροπορία (Ιατρικά Πιστοποιητικά Υγείας Ιπταμένων)

Β. Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (Unmanned Aircraft Systems/Drones)

Ειδικότερα στο πρώτο πάνελ θα παρουσιασθεί η υπάρχουσα διαδικασία πιστοποίησης ιπταμένου προσωπικού πολιτικής αεροπορίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά το θέμα αυτό για τα μεγάλα-μεσαία και μικρά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας που φιλοδοξούν να εισέλθουν σε μια νέα μεγάλη αγορά που μέχρι σήμερα υπήρχε κρατικό ιατρικό μονοπώλιο. Θα παρουσιασθούν παράλληλα με το υφιστάμενο ιατρικό πλαίσιο, οι νόμοι, οι διαδικασίες και οι κανονισμοί αδειοδότησης νέων νοσηλευτικών ιδρυμάτων του ιδιωτικού τομέα που έχουν ενδιαφέρον να εισέλθουν στην αεροπορική αγορά προσδοκώντας νέους σημαντικούς πελάτες με βάση το νέο ισχύον απελευθερωμένο θεσμικό πλαίσιο.

Το συνέδριο οργανώνεται από την εταιρεία iForce Επικοινωνίες υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπτάμενου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.), την Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (Π.Ε.Π), της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροσκαφών Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας και του ΤΕΙ Χαλκίδας. Συμμετέχουν στελέχη, εμπειρογνώμονες, από το Υπουργείο Μεταφορών, το Υπουργείο Οικονομικών, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την ΥΠΑ, τα σώματα ασφαλείας, αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού, συνδικαλιστικοί και επιστημονικοί φορείς και ειδικοί των αεροπορικών θεμάτων καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι. Σημαντική είναι κάθε χρόνο και η παρουσία της ακαδημαϊκής κοινότητας με καθηγητές και φοιτητές από το ΤΕΙ Χαλκίδας και διάφορα συναφή ΙΕΚ και σχολές του ιδιωτικού τομέα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διερεύνηση από νομικής, επιστημονικής και οικονομικής πλευράς των δημοσίων και ιδιωτικών αερομεταφορών στο πλαίσιο των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνούς πρακτικής με σκοπό την ανάπτυξη της αγοράς προς όφελος τόσο του δημοσίου συμφέροντος όσο και της επιχειρηματικότητας.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή στο www.iforce.gr ή εγγραφή στη γραμματεία του συνεδρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας