Την 3η Παγκρήτια Ημερίδα Τουρισμού «Κρητών Φιλοξενείν» με θέμα «Καινοτόμες Αναπτυξιακές Προοπτικές Τουριστικής Οικονομίας», διοργανώνουν το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου – ΕΛΜΕΠΑ και η ψηφιακή πύλη Κρητών Επιχειρείν.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, στις 10 πμ στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του ΕΛΜΕΠΑ (Εσταυρωμένος Ηρακλείου – Τ.Κ. 71410 – Σχολή Υγείας), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείου Τουρισμού, Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – ΞΕΕ, Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων – ΠΟΞ, Πανελληνίας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων – ΠΟΔΙΞ, Δήμου Ηρακλείου καθώς και με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης, της Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου και του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης.

Προσκεκλημένοι και κοινό, θα έχουν την δυνατότητα φυσικής παρουσίας αλλά και μέσω διαδικτύου από την Ψηφιακή Πλατφόρμα «Κρητών Επιχειρείν» cretanbusiness.gr.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η Ημερίδα θα φέρει μαζί κορυφαίους ειδικούς, επιχειρηματίες, ερευνητές και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Παράλληλα, θα συμμετέχουν ομιλητές από την Περιφέρεια Κρήτης, επαγγελματικούς φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα, των υπηρεσιών, του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Ι.Τ.Ε., ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Μ.Α.Ι.Χ., Α.Σ.Τ.Ε.Κ., της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εν λόγω εκδήλωση αποσκοπεί να προωθήσει την ανταλλαγή ιδεών, την παρουσίαση πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και την εξερεύνηση των νέων τάσεων και ευκαιριών που προσφέρει ο τουριστικός κλάδος.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εμπνευσμένες ομιλίες από κορυφαίους ομιλητές, να λάβουν μέρος σε συναντήσεις δικτύωσης, και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες μεταξύ τους.

Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει επίσης παρουσιάσεις και προβολές προτάσεων καινοτομίας στον τομέα του τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας