Η Air France-KLM και η Sabre Corporation (NASDAQ: SABR), κορυφαίος πάροχος λογισμικού και τεχνολογίας που τροφοδοτεί την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, ανακοίνωσαν σήμερα την ολοκλήρωση μιας στρατηγικής πολυετούς συμφωνίας διανομής NDC καθώς και την ανανέωση της υπάρχουσας συμφωνίας EDIFACT.

Η συνεργασία έχει επεκταθεί με εμπλουτισμένες προσφορές New Distribution Capability (NDC), οι οποίες θα διατίθενται στην αγορά και θα πωλούνται παράλληλα με το περιεχόμενο EDIFACT, μέσω του παγκόσμιου συστήματος διανομής της Sabre (GDS).

Οι προσφορές της Air France-KLM NDC θα διατεθούν σε ταξιδιωτικά γραφεία που συνδέονται με τη Sabre με σταδιακή προσέγγιση το επόμενο έτος.

Η συμφωνία βοηθά τα πρακτορεία να συγκρίνουν όλο και πιο εξελιγμένες προσφορές, ενώ οι ταξιδιώτες τους θα επωφεληθούν από μια βελτιωμένη εμπειρία με περισσότερες επιλογές και διαφάνεια.

Επιτρέπει επίσης στην Air France και την KLM να διανέμουν τις προσαρμοσμένες προσφορές τους NDC, χάρη στη συνεχή τιμολόγηση και στα προσαρμοσμένα πακέτα, στο παγκόσμιο δίκτυο των εταιρειών που συνδέονται με τη Sabre.

«Η επιλογή των σωστών συνεργατών τεχνολογίας ταξιδιού είναι απαραίτητη. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Sabre. Αυτό θα υποστηρίξει τους συνεργάτες μας να παρέχουν την εμπλουτισμένη και ελκυστική προσφορά NDC της Air France-KLM, δίνοντας στους ταξιδιώτες ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών για να βελτιώσουν το ταξίδι τους, από την αρχή μέχρι το τέλος», δήλωσε ο Angus Clarke, Chief Commercial Officer, της Air France-KLM.

«Η συνεργασία μας με την Air France-KLM αντανακλά τη δέσμευσή μας στο σύγχρονο ταξιδιωτικό λιανικό εμπόριο και ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την παρουσία μας στην Ευρώπη», πρόσθεσε ο Roshan Mendis, Chief Commercial Officer, της Sabre Travel Solutions.

«Από την αρχή, η Sabre έχει δεσμευτεί να προχωρήσει πέρα ​​από το NDC για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός νέου ταξιδιωτικού οικοσυστήματος που είναι πιο αποτελεσματικό και εξατομικευμένο, ανταποκρινόμενο στις δυναμικές ανάγκες των σημερινών ταξιδιωτών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας EDIFACT και βελτιωμένο περιεχόμενο NDC καθώς μεταβαίνουμε σε έναν νέο κόσμο Προσφορών και Παραγγελιών.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας