“Τα Ξενοδοχεία Αλλάζουν” στο νέο τηλεοπτικό Spot του 100% Hotel Show, που προσκαλεί Ξενοδόχους και Villa Owners να ζήσουν αυτήν την αλλαγή στο MEC Παιανίας στις 15-18 Νοεμβρίου.

Το νέο Τηλεοπτικό Spot του 100% Hotel Show προσκαλεί Ξενοδόχους και Villa Owners, με έναν πρωτότυπο τρόπο που υπογραμμίζει τον μοντέρνο και ανατρεπτικό χαρακτήρα της Έκθεσης. Βάζοντας στο επίκεντρο του spot πέντε εκκεντρικούς ξενοδοχειακούς χαρακτήρες και το μήνυμα «Τα Ξενοδοχεία Αλλάζουν», το 100% Hotel Show επ

ικοινωνεί με fun τρόπο το μήνυμα της Αλλαγής, και υπόσχεται να παρουσιάσει πραγματικές λύσεις για τον Ξενοδόχο, που θα αλλάξουν τα δεδομένα της αγοράς.

Με σκηνικό τον ίδιο τον χώρο της διοργάνωσης της έκθεσης, το MEC Παιανίας, οι πρωταγωνιστές του spot, μια Hotel Manager, ένας Groom, ένας σερβιτόρος, μια receptionist και η εντυπωσιακή σκηνή της Housekeeper, καλούν τους Ξενοδόχους να σκεφτούν out of the box και να βρουν στην έκθεση τις κορυφαίες προτάσεις για όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου!

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 15-18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, με πάνω από 200 επιλεγμένους εκθέτες με Ξενοδοχειακές Λύσεις, και 8 μεγάλα Workshops που θα αναλύσουν τα τελευταία trends της Ξενοδοχειακής αγοράς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας