Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Forum για τα Μικρά Καταλύματα της Ελλάδας, που διοργάνωσε η SWOT, την Τετάρτη 5 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με τη συμμετοχή 35 ξενοδοχειακών μονάδων από όλη την Ελλάδα.

Το Forum επισκέφτηκαν περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων και προμηθευτών ξενοδοχείων, οι οποίοι επισφράγισαν με την παρουσία τους το ενδιαφέρον ανάπτυξης νέων συνεργασιών. Κατά τη διάρκεια του φόρουμ πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 700 επαφές για νέες συνεργασίες.

O κ. Κωνσταντίνος Σβυριάδης, εκπρόσωπος της SWOT, τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του ότι, «η ανταπόκριση και η ζήτηση για συμμετοχή από τους επαγγελματίες του τουρισμού, μας υποδεικνύει ότι αυτή η διοργάνωση πρέπει να καθιερωθεί σε ετήσια βάση και είναι κάτι το οποίο θα πραγματοποιήσουμε, αφού σκοπός του Forum είναι να βοηθήσει τα μικρά καταλύματα της Ελλάδας, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Ελληνικού τουρισμού, να έρθουν σε απευθείας επαφή με την αγορά, να διευρύνουν τις συνεργασίες τους και την αναγνωρισιμότητά τους ώστε να αυξήσουν την ετήσια πληρότητα τους».

Το Forum διοργανώθηκε υπό την Αιγίδα των Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, ΞΕΕ και ΣΕΤΕ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας