Η Xenia, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25 – 26 – 27 Νοεμβρίου 2017, στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, το Metropolitan Expo δίπλα στο αεροδρόμιο της Αθήνας, είναι μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

Επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων και των μικρών καταλυμάτων θα έχουν τη δυνατότητα έρθουν σε επαφή με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και με προμηθευτές του επισιτιστικού κλάδου, των οποίων οι υπηρεσίες βρίσκουν εφαρμογή σε βασικούς τομείς λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς, αλλά και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, η Xenia έχει ως στόχο να καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς!

Επιπλέον, το υψηλό επίπεδο και η ποικιλία των παράλληλων εκδηλώσεων θα καθιερώσουν την Xenia 2017 ως το σημαντικότερο εμπορικό και κοινωνικό forum για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Future Hotel

Ποιές θα είναι οι τάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της ξενοδοχειακής βιομηχανίας; Πώς θα είναι το ξενοδοχείο σε 10 χρόνια; Πώς θα είναι η εικόνα του ξενοδοχειακού κλάδου το 2020; Η εκδήλωση του Future Hotel στα πλαίσια της Xenia, μέσα από την προβολή ερευνών, με ομιλίες διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων αρχιτεκτόνων, αλλά και με την παρουσίαση διάφορων case studies θα προσπαθήσει να δώσει τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και να προσφέρει στον ξενοδόχο τα απαραίτητα «εργαλεία» και τη γνώση για να κατανοήσει το προφίλ του ξενοδοχείου του μέλλοντος.

Xenia Digi hotel

Το διαδίκτυο και οι τεχνολογικές εξελίξεις αλλάζουν καθημερινά τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις. Το Xenia Digi Hotel έρχεται να παρουσιάσει τις web based καινοτομίες που βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα, τις υπηρεσίες και την κερδοφορία κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης. Κρατήσεις online, άμεσο και εύστοχο marketing, νέα «εργαλεία» για προσωποποιημένη εξυπηρέτηση είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν και θα αναλυθούν.

Xenia Build hotel

Το μέλλον της δόμησης, της διακόσμησης και της εξοικονόμησης ενέργειας στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα αποτελεί τον πυρήνα του Xenia Build Hotel. Εδώ θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν από κορυφαίους αρχιτέκτονες και διακοσμητές οι σύγχρονες και πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις όσον αφορά τη δόμηση, την ανακαίνιση και την ενεργειακή θωράκιση των ξενοδοχείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας