Ο Όμιλος Katikies, ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς όμιλους στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι το Katikies Santorini κέρδισε ξανά μία θέση στην λίστα 500 Best Hotels in the World, όπως αυτή διαμορφώνεται από την ψήφο των αναγνωστών του Travel + Leisure στην καθιερωμένη ψηφοφορία World’s Best Awards για το 2024. Το εμβληματικό Katikies Santorini βρίσκεται ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον πλανήτη για δεύητερη συνεχή χρονιά, χάρη στην προτίμηση των αναγνωστών του ταξιδιωτικού περιοδικού.
Κάθε χρόνο οι αναγνώστες του Travel + Leisure, του μεγαλύτερου travel media brand στις ΗΠΑ με κοινό άνω των 36 εκατομμυρίων, ψηφίζουν για τους αγαπημένους τους προορισμούς, ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, και πολλά ακόμη στην ετήσια ψηφοφορία World’s Best Awards. Η φετινή λίστα T+L 500 προκύπτει από τα αποτελέσματα των περσινών World’s Best Awards και συγκεντρώνει τα ξενοδοχεία και τα resorts εκείνα στα οποία οι αναγνώστες επιστρέφουν ξανά και ξανά για την ποιότητα, την πολυτέλεια, το εξαιρετικό σέρβις και τις μοναδικές παροχές. Αυτή η λίστα, που είναι ταξινομημένη αλφαβητικά και κατά γεωγραφική περιοχή, αποτελεί μία ανεκτίμητη πηγή βοήθειας για τους ταξιδιώτες που στρέφονται στο T+L για συμβουλές και προτάσεις.
Η πλήρης T+L 500 λίστα για το 2024 θα δημοσιευτεί στο τεύχος Travel + Leisure Μαΐου 2024 και επιλεγμένα highlights της λίστας θα αναρτηθούν στο travelandleisure.com. Εκ μέρους του Ομίλου Katikies, ο κ. Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του ομίλου, δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου σε όλους τους εξαιρετικούς επισκέπτες μας και όλους τους αναγνώστες του Travel + Leisure για τη συνεχή τους αγάπη και στήριξη, καθώς φυσικά και σε όλους τους εργαζόμενους των πολυτελών μας ξενοδοχείων για τη συνέπεια, την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και τη σκληρή δουλειά, χωρίς τα οποία τίποτε από αυτά δεν θα ήταν εφικτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας