Ετήσιος θεσμός γίνονται τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία»

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση του ελληνικού κοινού την πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών αποφάσισε να θεσμοθετήσει σε ετήσια βάση τον θεσμό «Ανοιχτά Ζυθοποιεία».

Πιο αναλυτικά η πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» έδωσε την ευκαιρία σε καταναλωτές να επισκεφθούν τα σημαντικότερα ζυθοποιία και μικροζυθοποιία της Ελλάδας που άνοιξαν ειδικά για τον σκοπό αυτό τα διοργανώνοντας παράλληλα μια σειρά διαδραστικών δραστηριοτήτων, από σεμινάρια και ξεναγήσεις μέχρι γευστικές δοκιμές, όλα με ελεύθερη είσοδο.

Η εν λόγω πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» γίνεται με στόχο τη γνωριμία του Έλληνα καταναλωτή με το ζύθο, την εξοικείωσή του με την παραγωγική διαδικασία ζυθοποίησης, τη γνωριμία του με την πρώτη ύλη και με τους ζυθοποιούς που βρίσκονται πίσω από την παραγωγή των προϊόντων.την εξοικείωσή του με την παραγωγική διαδικασία ζυθοποίησης, τη γνωριμία του με την πρώτη ύλη και με τους ζυθοποιούς που βρίσκονται πίσω από την παραγωγή των προϊόντων.την εξοικείωσή του με την παραγωγική διαδικασία ζυθοποίησης, τη γνωριμία του με την πρώτη ύλη και με τους ζυθοποιούς που βρίσκονται πίσω από την παραγωγή των προϊόντων.την εξοικείωσή του με την παραγωγική διαδικασία ζυθοποίησης, τη γνωριμία του με την πρώτη ύλη και με τους ζυθοποιούς που βρίσκονται πίσω από την παραγωγή των προϊόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας