Αύξηση του τουρισμού στην Τήνο

Σημαντική αύξηση του τουρισμού παρατηρείται στην Τήνο.

Πιο αναλυτικά τα στοιχεία των αφίξεων δείχνουν ότι η «Μούσα των Κυκλάδων» κερδίζει το στοίχημα της φετινής τουριστικής περιόδου υλοποιώντας με τον τρόπο αυτόν την στρατηγική της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τον Μάϊο σημειώθηκαν στο νησί 10.000 επιπλέον αφίξεις και περίπου 40% αύξηση έναντι του ίδιου περυσινού μήνα, και με πάνω από 7.000 τον Ιούνιο έναντι του Ιουνίου 2017.

Πέρα από τα παραπάνω στοιχεία όμως, η Τήνος εισέρχεται δυναμικά στην περίοδο αιχμής, πράγμα που επίσης αποτελούσε στόχο για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού και την πληρότητα των συνεχώς αυξανόμενων καταλυμάτων μιας και η τουριστική κίνηση συνεχίζει με ανοδικούς ρυθμούς και σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις, η χρονιά θα κλείσει με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Δήμαρχος του νησιού κ. Γιάννης Σιώτος σε δηλώσεις του τόνισε ότι:

«Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν τη συστηματική προσπάθεια που καταβλήθηκε σε όλες τις αγορές ενδιαφέροντος και πιστώνεται σε όλους όσους δούλεψαν για αυτό το σκοπό με πρώτη την αρμόδια Αντιδήμαρχο κυρία Αναστασία Δεληγιάννη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας