Fuga

Τα επιτυχημένα «Jam Sessions στην Κουζίνα» του Fuga Restaurant επιστρέφουν δυναμικά, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση για την νέα σεζόν.

Tην Τετάρτη 29 Μαΐου, ο chef patron Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ, Ebbe Vollmer στον ανανεωμένο χώρο «Casa Jaguar» στο Fuga Restaurant, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Fuga
O hef patron Δημήτρης Κατριβέσης και ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ, Ebbe Vollmer

Δύο διαφορετικές μαγειρικές φιλοσοφίες θα συνδυαστούν αρμονικά με στόχο τη δημιουργία ενός πρωτότυπου μενού degustation, που θα αποτελέσει ένα ταξίδι σταθμό στην κληρονομιά και τις αυθεντικές γεύσεις του Μεξικό. Οι δύο chef ασπάζονται τη λογική του “less is more”, κάτι που τους δίνει αφάνταστη δημιουργική ελευθερία στα πιάτα τους, αποδίδοντας παράλληλα ξεκάθαρες γεύσεις και άψογες υφές, μέσα από μια προσεγμένη επιλογή εποχιακών υλικών από μικρές παραγωγές παγκοσμίως.

Αυτή η εξέχουσα γαστρονομική Michelin Star εμπειρία θα σηματοδοτήσει με τον καλύτερο τρόπο την έναρξη του φετινού καλοκαιριού σε ένα από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας. Ορισμένα από τα πιάτα του μενού, που θα έχει πηγή έμπνευσης το Μεξικό θα περιλαμβάνει: Oyster, tepache de piña, Casamigos mezcal / Aguachile, sal de gusano, hoja Santa, gamba roja, koji / Taco macho, short rib, chipotle, tamarind, corn/ Casamigos Tequila, Yuzu chocolate και πολλά άλλα.

Η τεκίλα Casamigos θα συμπληρώσει το Μεξικάνικο σκηνικό που θα στηθεί στο Casa Jaguar την Τετάρτη 29 Μαΐου, με τους παρευρισκόμενους εκτός από τις δημιουργίες των δύο chef να έχουν την ευκαιρία επίσης να δοκιμάσουν εύγεστα cocktail με την ultra-premium τεκίλα, δια χειρός του Έλληνα World Class Bartender 2018, Αχιλλέα Πλακίδα. Το σκηνικό που θα στηθεί στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής σε συνδυασμό με το μενού που θα αναπτυχθεί, θα ταξιδέψει τους επισκέπτες σε μία από τις πιο συναρπαστικές χώρες του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας