divani-apollon-palace

Ο Όμιλος ξενοδοχείων Divani εντάσσεται στη Global Hotel Alliance (GHA) – μια κορυφαία διεθνή συμμαχία ανεξάρτητων εμπορικών σημάτων ξενοδοχείων – που επιδιώκει να βελτιώσει και να προωθήσει τις υπηρεσίες φιλοξενίας περαιτέρω.

Ο όμιλος Divani αποτελεί την πρώτη ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα που συμμετέχει στην GHA, η οποία σήμερα περιλαμβάνει περισσότερα από 550 ξενοδοχεία σε 75 χώρες παγκοσμίως.

Αναφέρεται ως στρατηγική κίνηση από την ομάδα, η GHA θα βοηθήσει την Divani να ενισχύσει τη θέση της στην παγκόσμια τουριστική αγορά, επιτυγχάνοντας επίσης τη συνεργασία της με διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες πολυτελείας, όπως η Kempinski, Viceroy Group, Omni Hotels & Resorts, Marco Polo Hotels και Corinthia Hotels.

Μετά από έξι δεκαετίες έντονης και συνεχιζόμενης παρουσίας στον ελληνικό τουρισμό, η ομάδα μας συνεχίζει να είναι ηγέτιδα στην φιλοξενία πολυτελείας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών, αποτελώντας επίσης την πρώτη ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα που γίνεται μέλος της GHA“, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Divani Collection Hotels, Σπύρος Διβάνης.

Έχοντας προσχωρήσει στην GHA, η Divani προσθέτει επίσης το πρόγραμμα αφοσίωσης “Discovery” στις υπηρεσίες της, προσφέροντας στους πελάτες της ακόμη περισσότερα οφέλη σε περισσότερες από 30 επωνυμίες σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα επωφεληθούμε τόσο από τις συνέργειες όσο και από την παγκόσμια αναγνώριση που θα μας προσφέρει αυτή η εταιρική σχέση“, πρόσθεσε ο κ. Διβάνης. 

Εν τω μεταξύ, η ιδιότητα μέλους της Divani Collection Hotels δίνει στην GHA την ιδανική ευκαιρία να εισέλθει στην ελληνική αγορά.

Η Ελλάδα είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν τόσο ισχυρό συνεργάτη με μια πλούσια ιστορία στην φιλοξενία πολυτελείας και του τουρισμού“, δήλωσε ο CEO της GHA Christ Hartley.

Το Divani Collection Hotels αποτελείται σήμερα από επτά πολυτελή ξενοδοχεία στην Αθήνα (Apollon Suites, Divani Apollon Palace & Thalasso, Divani Caravel, Divani Palace Acropoli), Λάρισα (Divani Palace Larissa Hotel), Μετέωρα (Divani Meteora Hotel) και Κέρκυρα (Divani Corfu Palace).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας