Μεγάλες επενδύσεις που ξεπερνούν τα 250 εκατ. ευρώ, βρίσκονται σε εξέλιξη στο πολυτελές συγκρότημα Costa Navarino από την εταιρεία ΤΕΜΕΣ της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου.

 
Στην περιοχή Navarino Bay, στον κόλπο του Ναβαρίνου, όπου από το 2011 ήδη λειτουργεί το γήπεδο The Bay Course και πρόσφατα ολοκληρώθηκε το The Bay Clubhouse, ένα από τα πρώτα υπόσκαφα γκολφ clubhouses παγκοσμίως, έκτασης 2.000 τ.μ., ξεκίνησε η κατασκευή δύο ξενοδοχειακών συγκροτημάτων που αναμένεται να λειτουργήσουν το 2021:
  1. Πριν λίγους μήνες ξεκίνησε η κατασκευή ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος που θα είναι το πιο πολυτελές της Costa Navarino και θα περιλαμβάνει 322 κλίνες σε 99 σουίτες και βίλες με πισίνες, spa, health club, αθλητικές εγκαταστάσεις και beach club με πισίνες
  2. Ένα δεύτερο ξενοδοχείο, που μόλις ξεκίνησε να κατασκευάζεται στην ίδια περιοχή, λίγο πιο βόρεια προς τη Γιάλοβα, θα περιλαμβάνει συνολικά 814 κλίνες σε 192 δωμάτια, σουίτες και κατοικίες τριών και τεσσάρων δωματίων και ένα μικρό παραθαλάσσιο «χωριό» με καταστήματα, χώρους εστίασης, αθλητικές εγκαταστάσεις, θερινό κινηματογράφο κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας