Η Abta κυκλοφόρησε την πρώτη της έκθεση με τους κορυφαίους προορισμούς μετά την πανδημία, με στόχο να δώσει έμπνευση για το 2024.

Η έκθεση περιλαμβάνει 10 προορισμούς που προσδιορίζονται ως οι πιο περιζήτητοι για ταξιδιώτες τον επόμενο χρόνο.

Μεταξύ των τοποθεσιών που επισήμαναν οι ταξιδιωτικοί ειδικοί της Abta είναι η Αλβανία, η Κρήτη, ο Μαυρίκιος και η Ζάμπια.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Abta, Graeme Buck, δήλωσε:

«Ο λόγος που κάνουμε την έκθεση είναι για να κάνουμε τους ανθρώπους να σκεφτούν και να μιλήσουν για τις διακοπές τους για την επόμενη χρονιά, καθώς και να τους ενθαρρύνουμε να ζητήσουν βοήθεια από έναν ταξιδιωτικό ειδικό της Abta για να προγραμματίσουν και να κλείσουν το ταξίδι τους. ”

Η λίστα καταρτίστηκε λαμβάνοντας υπόψη ότι τα ταξίδια έχουν γίνει πιο δημοφιλή, με προορισμούς που επιλέγονται επίσης για την προσφορά αξίας για τα χρήματα.

Οι 10 προορισμοί είναι: Αλβανία, Αρούμπα, Κρήτη, Εστρεμαδούρα στην Ισπανία, Μαυρίκιος, Σαξονία, Shropshire, Τιρόλο, Βιετνάμ και Ζάμπια.

Η έκθεση δημοσιεύτηκε την παραμονή του «Sunshine Saturday», μιας από τις πιο πολυσύχναστες μέρες κάθε χρόνο για ταξιδιωτικές κρατήσεις.

Η έρευνα της Abta υποδεικνύει ότι το 64% των ανθρώπων σχεδιάζει να πάει στο εξωτερικό τους 12 μήνες από τον Σεπτέμβριο του 2023, με το 58% να σκοπεύει να κάνει διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας