Η Ομοσπονδία FEDHATTA, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «ΔΩΔΕΚΑ», σε συνεργασία με την εταιρεία Today’s World και σε συνέχεια της πρώτης έκδοσης του πρώτου αγγλόφωνου ταξιδιωτικού digital περιοδικού «12Twelve» που αφιερώθηκε στην Αττική, ανακοινώνει την κυκλοφορία της δεύτερης έκδοσης που τώρα αφιερώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Το ψηφιακό περιοδικό για tablets «12Twelve», προβάλει τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, με πρωτογενές υλικό, πλούσια εικόνα, ήχο, βίντεο και διαδραστικά στοιχεία.

Στο δεύτερο τεύχος του 12twelve αναδεικνύονται όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν το DNA της επιτυχίας της Θεσσαλονίκης και την καθορίζουν ως τουριστικό προϊόν. Το αρχιτεκτονικό θαύμα της Νέας Παραλίας, η νεανική κουλτούρα που καθορίζει διαχρονικά το lifestyle της πόλης, η εξαιρετική πολυσυλλεκτική κουζίνα της με τις διάσημες trademark γεύσεις, οι δρόμοι του κρασιού της Βορείου Ελλάδος, η μαγευτική Χαλκιδική, είναι μερικά από τα highlights της θεματολογίας, ενώ η ενότητα “Thessaloniki at a Glance” αποτελεί έναν ολοκληρωμένο και χρηστικό οδηγό για όλους τους επιμέρους τομείς (αξιοθέατα, πολιτισμός, δραστηριότητες κλπ.) που ενδιαφέρουν τον σύγχρονο επισκέπτη.

Στόχος μία μοντέρνα digital έκδοση, επικεντρωμένη στον ποιοτικό τουρισμό, που θα αποκωδικοποιεί το σύγχρονο πρόσωπο της Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάζει την πιο ελκυστική εκδοχή της μέσα από επιλεγμένες προτάσεις, διαδρομές, hot spots, insiders’ tips και φυσικά τις καλύτερες διευθύνσεις της πόλης.

Η έκδοση διατίθεται ως Αpplication Μagazine για tablets στο App Store και στο Google Play δωρεάν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας