Ο αερομεταφορέας της Φινλανδίας Finnair ακυρώνει την πλειονότητα των πτήσεών του τις δύο πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου λόγω απεργίας των συνδικάτων κατά της φινλανδικής κυβέρνησης.

Η απεργία αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τη λειτουργία του αεροδρομίου του Ελσίνκι και του αερομεταφορέα τις ημέρες αυτές, ενώ στόχος της Finnair είναι να πραγματοποιήσει μεμονωμένες πτήσεις κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Η Finnair εκτιμά ότι θα ακυρωθούν συνολικά 550 πτήσεις αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον Φινλανδό τουρ οπερέιτορ Aurinkomatkoi ο οποίος επίσης επηρεάζεται από την απεργία, εάν οι εξερχόμενες πτήσεις ενός πακέτου διακοπών δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν στις προγραμματισμένες ημερομηνίες κατά το εν λόγω διάστημα, οι πελάτες του θα λάβουν πληροφόρηση για επιλογές ακύρωσης του πακέτου πριν την έναρξη του ταξιδιού.

Για όσους ταξιδιώτες του βρίσκονται ήδη στο εξωτερικό και επηρεάζεται η πτήση επιστροφής τους, προβλέπεται επικοινωνία για αλλαγή δρομολογίου από την Finnair.

Τα Φινλαδικά σωματεία διαμαρτύρονται τους τελευταίους μήνες κατά του σχεδίου της της δεξιάς κυβέρνησης να ευνοήσει τις τοπικές συμβάσεις εργασίας έναντι των κεντρικών, να περιορίσει τις απεργίες και να διευκολύνει τον τερματισμό των συμβάσεων εργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας