Από την 1η Μαΐου η Alitalia θα πραγματοποιεί  μια νέα καθημερινή απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Τελ Αβίβ.  Η πρώτη πτήση θα απογειωθεί από το Τελ Αβίβ την 1η Μαΐου 2017, ενώ από την Αθήνα η πρώτη  πτήση θα απογειωθεί στις 02 Μαΐου 2017. Η νέα σύνδεση θα εξυπηρετείται από αεροσκάφη Airbus A320 με δύο επιλογές θέσεων, Business και Economy.

Οι πτήσεις θα αναχωρούν από την Αθήνα στις 07.30 το πρωί  και θα φθάνουν στο Τελ Αβίβ στις 09.25 το πρωί, τοπική ώρα. Η πτήση της επιστροφής θα αναχωρεί από το Τελ Αβίβ στις 19.45 και θα φθάνει στην θήνα στις 21.55, τοπική ώρα.

Το 2016 η αεροπορική κίνηση μεταξύ των δύο χωρών αυξήθηκε κατά περίπου 10% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. Η νέα σύνδεση θα ανταποκριθεί σε αυτή την αυξανόμενη ζήτηση.

Αγορές εισιτήριων μπορούν να πραγματοποιηθούν online στο alitalia.com, μέσω του κέντρου κρατήσεων του αερομεταφορέα στο +30 210.99.88.888, από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της Alitalia στα αεροδρόμια. Τα μέλη του προγράμματος  MilleMiglia της Alitalia μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια σε όλα τα δρομολόγια του αερομεταφορέα και επίσης μπορούν να χρησιμοποιούν τα μίλια τους για να καλύψουν το σύνολο ή ένα μέρος της τιμής του εισιτηρίου, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας