ΤΕΥΧΟΣ #137

    0
    ΤΕΥΧΟΣ #137

    ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    • Σύννομοι και δίχως κόστος! – Πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης συσκευασιών
    • Η επιμονή… σκοτώνει! – Η ΕΥΕΔ «βαδίζει» στα χνάρια της ΑΕΠΙ
    • HORECA 2019 – H έκθεση θεσμός του κλάδου

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    • Συστήματα παραγγελιοληψίας: Εκσυγχρονισμός τώρα!

    TRENDS & IDEAS

    • «Αντίο» στατική, «καλημέρα» ψηφιακή σήμανση!
    • Α΄ ύλες από τον τόπο σου…
    • «Συλλάβετε» τον σφυγμό της αγοράς
    • Τι «ξημερώνει» στην εστιατορική σκηνή;
    • Uber Eats

    FOOD FOR THOUGHT

    • Πόσο «πολύ» είναι το… πολύ;
    • Πώς θα διατηρήσετε το ανθρώπινο δυναμικό σας;

    MARKETING

    • Barclaycard Transplater – Η Barclaycard επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» περαιτέρω τους πελάτες των εστιατορίων

    STRATEGY

    • Στρατηγικές κινήσεις – απαιτητικές αποφάσεις!
    • 8+1… κακοτοπιές που πρέπει να αποφεύγετε!