ΤΕΥΧΟΣ #131

    0
    ΤΕΥΧΟΣ #131

    Οκτώβριος – Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2017

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    • Αλλάζει το τοπίο της αλλαντοβιομηχανίας
    • Credin Hellas
    • Πολλαπλά τα κέρδη από τη μείωση του ΦΠΑ

    SKILLS

    Επιλέξτε τον μάγειρα που σας ταιριάζει

    ΑΣΦΑΛΕΙΑ

    «Θωρακίστε» το εστιατόριό σας σε θέματα υγιεινής

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    • Σφολιάτα
    • Αναψυκτικά και χυμοί

    TRENDS

    • Το ισοζύγιο των πρώτων υλών
    • Η διπλή σημασία των παιδικών γευμάτων
    • Tο «πρόσωπο» του νέου εστιάτορα
    • Προκλήσεις στον… δρόμο της ανάπτυξης!

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞEIΣ

    • Διονύσιος Κουκουτάρης
    • Γιώργος Καββαθάς
    • Michael Schaefer

    OPERATIONS

    • Πεντακάθαρα… κέρδη!
    • Αλλαγή στο μενού
    • Διατηρήσετε καθαρό το τηγανέλαιό σας

    ΙDEAS

    Μπιφτέκια με γεύση και φαντασία!

    SALES

    Η σημασία του κόστους των προμηθειών

    FOOD FOR THOUGHT

    • Το «χαρτί» της τοποθεσίας
    • 5+1 βήματα για πετυχημένο rebranding
    • Τα «πρέπει» και τα «μη» ενός καινούριου εστιατορίου

    MARKETING

    Social… καταιγίδα!

    BRAINSTORMING

    Eικονικά εστιατόρια

    DRINKS

    New age τζιν!

     DESSERTS

    Προωθήστε τα γλυκά στο μενού σας!

    Η… Χύτρα