ανήμερα εκλογών

Ανήμερα εκλογών θα λειτουργήσουν κανονικά τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι με το αίτημα της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, να δικαιώνεται.

Πιο αναλυτικά, ευοδώθηκαν οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, να λειτουργήσει ομαλά η οργανωμένη τουριστική αγορά τις ημέρες διεξαγωγής των εκλογών.

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, είχε επισημάνει, με επιστολή της προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνο Στρατή, τις συνέπειες τυχόν μειωμένου ωραρίου ή μη λειτουργίας των Μουσείων και των Αρχ. χώρων κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εκλογών, την ώρα που η τουριστική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη.

H απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού για λειτουργία με διευρυμένο ωράριο των περισσότερων χώρων ανήμερα εκλογών, μόνο θετικά συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των τουριστών και στην εύρυθμη λειτουργία της τουριστικής αγοράς.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού,  FedHATTA, κ. Λ. Τσιλίδης «η απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού ικανοποιεί πλήρως το αίτημα του κλάδου μας και είναι αξιοσημείωτο ότι για πρώτη φορά, οι μείζονος, για τον τουρισμό, σημασίας χώροι και τα μουσεία θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο, δηλαδή χωρίς καμία διαφοροποίηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας