Ανησυχία επικρατεί στην τουριστική αγορά για την οικονομική κατάσταση του σπεσιαλίστα στον τουρισμό εμπειριών που διαθέτει και προγράμματα για την Ελλάδα, Itravel, έπειτα από την κατάρρευση μίας από τις θυγατρικές του.

Στους επενδυτές της Itravel είναι ο πρώην CEO και ο πρώην Διευθυντής Πωλήσεων του Thomas Cook που κατέρρευσε, Peter Fankhauser και Carsten Seelinger.

Διαφορετικά μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας αναφέρουν ότι ο τουρ οπερέιτορ έχει οφειλές σε συνεργάτες και πρώην υπαλλήλους του, καθώς και ότι αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση σε μία από τις θυγατρικές του, την Itravel Software & Services GmbH, που δραστηριοποιούνταν στις λύσεις λογισμικού για ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο FVW ο πρόεδρος της Itravel, Axel Schmiegelow, διέψευσε οποιουδήποτε είδους σκιά που αφορά την εταιρία και απέδωσε την κατάρρευση της θυγατρικής σε καθυστερήσεις στη λήψη βοήθειας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, οι άλλες εταιρίες του ομίλου είναι ανεξάρτητες από την πτώχευση και δεν υπάρχουν πλέον διασυνδέσεις ή σχέσεις σε επίπεδο υπηρεσιών, διαβεβαιώνοντα ότι η κύρια δραστηριότητα στις γερμανόφωνες χώρες διεξάγεται μέσω της Itravel Central Europe GmbH και της Itravel Luxemburg GmbH.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας