Αραμπατζής

Η εταιρία M. Αραμπατζής ΑΒΕΕ – Ελληνική Ζύμη αναδείχθηκε στις 206 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Η M. Αραμπατζής ΑΒΕΕ – Ελληνική Ζύμη είναι μία από τις 206 εταιρίες, οι οποίες προκρίθηκαν στη 2η φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards», βάσει του μοντέλου αξιολόγησης «Financial Growth/Health Matrix» της Grant Thornton, και διακρίθηκε ανάμεσα σε 8.000 επιχειρήσεις.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας «Η εταιρεία M. Αραμπατζής ΑΒΕΕ – Ελληνική Ζύμη, πιστή στο όραμα του ιδρυτή της, συνεχίζει με συνέπεια να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και μοναδική εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες της. Η ανάπτυξή μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει τη βάση της στον άνθρωπο και γι΄αυτό εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας μας».

Σημειώνεται ότι η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

Τα «Growth Awards» αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν και συνδύασαν ισχυρές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας