Athens Flying Week

Η Athens Flying Week βραβεύτηκε για την συμβολή της στον Ελληνικό τουρισμό κατά τη διάρκεια του  Business Travel Professional Forum 2018, που πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά από τη SWOT.

Athens Flying Week
O Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Athens Flying Week κος. Παναγιώτης Ποδηματάς

Το Business Travel Professional Forum 2018 βράβευσε την Athens Flying Week – Tanagra International Airshow και τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του AFW κ. Παναγιώτη Ποδηματά, για την Ενίσχυση του Τουριστικού Προϊόντος στην Ελλάδα μέσα από την διοργάνωση που φέτος σημείωσε ρεκόρ επισκεπτών.

Η  φετινή διοργάνωση 2018 φιλοξένησε επίσης επίλεκτες μονάδες επίδειξης, πιλότους με ιδιαίτερες ικανότητες, τύπους αεροσκαφών με εκπληκτικές δυνατότητες και προγράμματα πτήσεων.  Αναλυτικά συμμετείχαν: 

  • Η Βελγική Πολεμική Αεροπορία με την  Belgian F-16 Demo Team
  • Η Ελβετική Πολεμική Αεροπορία,  με το F-18 Hornet  και την PC-7 TEAM, πτητικό σχηματισμό εννέα αεροσκαφών.
  • Η Ισπανική Πολεμική Αεροπορία με  δύο F/A-18 (C.15) 
  • Η Πολωνική Πολεμική Αεροπορία με τους  ORLIC και τοMIG 29.
  • Ο Ολλανδός Frank van Houten, ο Dutch Rush,  με  Sukhoi 26MX 
  • Από την Ιταλία ο θρυλικός Silver Chicken,   αλλά και ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Glider πιλότος, Luca Bertossio και ο Σουηδός Johan Gustafsson,  με το Glider  SZD-59 «ACRO» ( με την υποστήριξη της Ανεμολέσχης Αθηνών)
  • Ο Γερμανός Martin Graef με το Christen Eagle II 
  • Η WIZARD AEROBATICS και ο  Δημήτρης Βερβερέλης με το AIRBUS HELICOPTER EC-120B 

Την 7η Athens Flying Week επισκέφτηκαν πάνω από 4.000 επισκέπτες από 18 χώρες του εξωτερικού και περισσότεροι από 60.000 θεατές από όλη την Ελλάδα, τοποθετώντας για μια εβδομάδα την Αθήνα στο κέντρο του αεροπορικού κόσμου.

 

 

Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν, αλλά και εκείνοι που επιθυμούν να ζήσουν ξανά όλη την αδρεναλίνη της διοργάνωσης μπορούν να δουν το επίσημο βίντεο της AFW 2018.

Σημειώνεται ότι η Athens Flying Week ανανεώνει το ραντεβού της για τις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019 με τις πρώτες συμμετοχές να έχουν ήδη υποβληθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας