Πάνω από 14 φορές θα προβληθούν εκπομπές για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη το επόμενο εξάμηνο και τουλάχιστον 2 φορές κάθε τρίμηνο για τα επόμενα πέντε χρόνια στον δημοφιλή τηλεοπτικό σταθμό της Ρωσίας, Moya Planeta.

Μονοήμερα city breaks σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρουσίασε χθες, 4 Δεκεμβρίου, το τηλεοπτικό κανάλι Moya Planeta, το κορυφαίο τουριστικό κανάλι στη Ρωσία με περισσότερους από 15 εκατ. τηλεθεατές, στο πλαίσιο της εκπομπής “Μια ημέρα στην πόλη”. Τα δύο επεισόδια επαναλήφθηκαν σήμερα και θα μεταδοθούν ξανά στις 8 και 9 Δεκεμβρίου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Irina Medvedeva, επισκέπτεται τις δύο πόλεις και συμβουλεύει ζωντανά τους Ρώσους τουρίστες για τα αξιοθέατα που μπορούν να επισκεφθούν και τα μικρά τουριστικά “μυστικά” για ένα απολαυστικό μονοήμερο city break σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα, η κα Medvedena, παρέχει στους τηλεθεατές τουριστικές οδηγίες για τις ώρες λειτουργίας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ενώ επισκέπτεται την Ερμού, την Πανδρόσου, την εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέα, το Μοναστηράκι, το Τζαμί Τζισταράκη, το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Πολεμικό Μουσείο, την Ακρόπολη και τον λόφο Φιλοπάππου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πόλη, την ιστορία της, τη σύγχρονή ζωή και το επίπεδο φιλοξενίας.

Στη Θεσσαλονίκη, η γνωστή παρουσιάστρια επισκέπτεται την Πλατεία Αριστοτέλους, την Αγορά Καπάνι, την Αρχαία Αγορά, την Αψίδα του Γαλέριου, την Ροτόντα, τον Ναό της Αγίας Σοφίας, τα λουτρά Μπέη Χαμάμ, τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, τη Μονή Βλατάδων, την Αγιορείτικη Εστία, τα Λαδάδικα, την Άνω Πόλη και τον Λευκό Πύργο. Πέραν από τις οδηγίες προς τους δυνητικούς επισκέπτες της πόλης, η Irina Medvedeva μιλάει για τις θετικές εντυπώσεις της από τη Θεσσαλονίκη και τον αρμονικό συνδυασμό της ιστορίας με τη σύγχρονη ζωή των κατοίκων της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας