Το 7ο Barilla Pasta World Championship συγκέντρωσε 18 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, μια εκ των οποίων ήταν ο σεφ, Σταμάτης Μισομικές ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα.

Στη φετινή διοργάνωση έλαβαν μέρος 18 σεφ από κάθε γωνιά του πλανήτη, ηλικίας μέχρι 35 ετών, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, παραπάνω από 450 επαγγελματίες του κλάδου, δημοσιογράφοι, food bloggers αλλά και διάσημοι influencers.

Ο βασικός άξονας του φετινού Pasta World Championship επικεντρώθηκε γύρω από την ιδέα «Eat Positive», υπογραμμίζοντας τη σημασία των ζυμαρικών στην καθημερινότητα μας, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης και σωστής διατροφής με την Αμερικανίδα Carolina Diaz από το Σικάγο να κερδίζει τον τίτλο Master Of Pasta.

Η Carolina Diaz δημιούργησε τη δική της εκδοχή στη διασημότερη Ιταλική συνταγή, Spaghetti al Pomodoro, και δήλωσε αναφορικά με την νίκη της:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι η πρώτη γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο Master Of Pasta. Είναι ένα ακόμα θετικό βήμα προς την αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών μας διεθνώς».

Ο Σταμάτης Μισομικές εκπροσώπησε την Ελλάδα
BarillaΤην Ελλάδα εκπροσώπησε στο φετινό Pasta World Championship ο Σταμάτης Μισομικές, ο οποίος κλήθηκε να μοιραστεί τις υψηλού επιπέδου γνώσεις του, πειραματιζόμενος με παραδοσιακές συνταγές και τοπικά προϊόντα. Το πιάτο του Una Notte Di Mare εντυπωσίασε τους κριτές, ενώ ο ίδιος έδωσε τη δική του γαστρονομική μάχη, φτάνοντας έτσι μέχρι και τον ημιτελικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας