Βάσει των εξαιρετικών οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2015, ο επιτυχημένος θεσμός «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Business Network, αναγνώρισε την ηγετική θέση της Media Strom, .

Παρά το γεγονός ότι το 2015 ήταν μια χρονιά οικονομικών δυσχερειών για τη χώρα, τα οικονομικά στοιχεία της MEDIA STROM, είναι εντυπωσιακά και επιβεβαιώνουν την υγιή οικονομική κατάσταση της εταιρίας, την επαρκή ρευστότητά της και τη συνεχή βελτίωση των σχετικών δεικτών. Η διαρκής βελτίωση των προϊόντων, η καινοτομία, η προσαρμοστικότητα στις νέες ανάγκες των πελατών μας και η υψηλή κατάρτιση και αφοσίωση όλων των εργαζομένων της MEDIA STROM είναι μερικά μόνο από τα κλειδιά της επιτυχίας.

Έτσι, τα φετινά πεντηκοστά γενέθλια της MEDIA STROM επισφραγίζονται ιδανικά με μια ακόμη ξεχωριστή βράβευση για την εταιρία η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τον καλό ύπνο των πελατών της.

Τα βραβεία θεσμός στο ελληνικό επιχειρείν «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Business Network διοργανώθηκαν στις 15 Μαΐου 2017 για 3η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, επιβραβεύοντας ελληνικές εταιρίες που διακρίνονται στον κλάδο τους, συνυπολογίζοντας τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά διαθέσιμα.

Σε μια περίοδο έντονων οικονομικών προκλήσεων, η δραστηριότητα της MEDIA STROM, της 100% Ελληνικής εταιρίας που εδώ και 50 χρόνια οδηγεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη δημιουργία καινοτόμων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με απαράμιλλης ποιότητας υλικά, όχι μόνο δεν κλονίστηκε, αντιθέτως, η εταιρία πέτυχε αυτή τη σπουδαία διάκριση καθώς επέδειξε την απαιτούμενη αντοχή και τα αντανακλαστικά να προσαρμοστεί στα νέα οικονομικά δεδομένα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας