Μια νέα κρουαζιέρα για τους Τούρκους τουρίστες, που ξεφεύγει από τα ευρωπαϊκά ύδατα, ανακοίνωσε η Celestyal Cruises.

Μέχρι τώρα οι κρουαζιέρες της κινούνταν μεταξύ των ελληνικών νησιών και του Κουσάντασι της Τουρκίας. Η νέα κρουαζιέρα θα ξεκινά από το Κουσάντασι και στις 7 ημέρες που θα προσεγγίζει προορισμούς σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ισραήλ.

Το νέο πρόγραμμα πρόκειται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο με το τελευταίο πλοίο της Celestyal, το Journey.

Ο Özgü Alnıtemiz, Διευθυντής της Celestyal Cruises Turkey, δήλωσε ότι η Celestyal Cruises, ήδη γνωστή για τις περιηγήσεις της στα ελληνικά νησιά, στοχεύει να φέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στην τουρκική πελατεία της. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το νέο πρόγραμμα Three-Continent στην τουρκική αγορά στο νεότερο πλοίο μας, το Journey», δήλωσε ο Alnıtemiz. «Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν όχι μόνο τα ελληνικά νησιά αλλά και μέρη ορόσημα στην Αίγυπτο και το Ισραήλ, όλα σε ένα ταξίδι».

Αυτή η νέα διαδρομή αναμένεται να τονώσει τον αναπτυσσόμενο τομέα του τουρισμού κρουαζιέρας της Τουρκίας. Ο Alnıtemiz τόνισε: «Οι τουρίστες σε αυτή την κρουαζιέρα σε πολλές ηπείρους θα εξερευνήσουν επίσης τα τουρκικά λιμάνια. Αυτό ευθυγραμμίζεται καλά με τη θέση της Τουρκίας ως ένα από τα βασικά λιμάνια στον παγκόσμιο τουρισμό κρουαζιέρας».

Η κρουαζιέρα θα ξεκινά από το Κουσάντασι. Πρώτη στάση στον Πειραιά – Αθήνα, όπου οι επιβάτες μπορούν να εξερευνήσουν την Ακρόπολη και την Πλάκα. Την τέταρτη μέρα, το πλοίο θα αγκυροβολεί στο Πορτ Σάιντ της Αιγύπτου, προσφέροντας ευκαιρίες για εξερεύνηση του Καΐρου και των αρχαίων θαυμάτων του. Ο επόμενος σταθμός θα είναι το λιμάνι Ashdod στο Ισραήλ, όπου οι επιβάτες μπορούν να περιηγηθούν στην Ιερουσαλήμ, το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα.

Η κρουαζιέρα των επτά διανυκτερεύσεων θα τελειώνει στο Κουσάντασι της Τουρκίας. Για την ξενάγηση προσφέρονται ειδικές προσφορές, με τιμές για εξωτερική καμπίνα που ξεκινούν από 939 ευρώ ανά άτομο. Ως μέρος μιας καμπάνιας, οι πελάτες που κάνουν κράτηση για εξωτερικές καμπίνες μπορούν να κάνουν αναβάθμιση σε καμπίνες σουίτας σε ειδικές τιμές.

Το πρόγραμμα κρουαζιέρας θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας