Η Ελληνικά Κελάρια Οίνων Α.Ε., η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με Certificate κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιχειρηματικής αριστείας DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2017, που διοργάνωσε η New Times Publishing στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», την Τρίτη  4 Ιουλίου 2017.

Οι επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy, αποτελούν θεσμό στην ανάδειξη της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας, ενώ διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ. Στόχος της εκδήλωσης είναι να στραφούν οι προβολείς της δημοσιότητας στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις που αντέχουν τις συνέπειες της κρίσης εμφανίζοντας ανοδικές πορείες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και στα «όπλα» που αξιοποιούν οι επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης. Η κερδοφορία, οι επενδύσεις και η ρευστότητα μεταξύ άλλων αποτέλεσαν τα βασικά κριτήρια βάσει των οποίων αξιολογήθηκαν 17.000 ελληνικές επιχειρήσεις.

Σε αυτά τα πλαίσια απονεμήθηκε στην Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. Certificate για τη συνεχή συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία, αλλά και τη δυναμική εξωστρεφή πορεία της. Η εταιρεία συμμετέχει κάθε χρόνο σε σημαντικότατες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου και έχει κατορθώσει  την εξαγωγή των κρασιών της σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως, προβάλλοντας έτσι τις οινικές ποικιλίες, τα πλούσια αρώματα, και τις μοναδικές γεύσεις του ελληνικού αμπελώνα.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε γευστικά με τα δροσερά κρασιά Λευκός Κύκνος και Μαύρος Κύκνος, της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας