Το τιμητικό βραβείο “Best Greek Hotel Developer”  απέσπασε η REDEX S.A. στα Greek Hospitality Awards 2018, που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι όλα τα βραβεία που απονεμήθηκαν, αξιολογήθηκαν συνδυαστικά από κριτική επιτροπή και το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού ΧΡΗΜΑ.

Τα Greek Hospitality Awards 2018 που διοργανώθηκαν για 4η συνεχή χρονιά τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της REDEX Κ. Κων/νος Τερζητάνος αναφερόμενος στη βράβευση της εταιρείας του ως “Best Greek Hotel Developer” επισήμανε ότι «Αποτελούμε μια εύρωστη και υγιή εταιρεία με μηδενικό δανεισμό διαθέτοντας πελατοκεντρική αντίληψη, customized λύσεις, value for money υπηρεσίες και εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό, ενώ η οργάνωση και η ευελιξία της εταιρείας μας δίνει την δυνατότητα τήρησης σφιχτών χρονοδιαγραμμάτων και την υποστήριξη υψηλών στόχων των πελατών μας.»

Υπογραμμίζεται, ότι η εταιρεία περιλαμβάνει ήδη στο χαρτοφυλάκιο της, κατασκευές και ανακαινίσεις ξενοδοχειακών μονάδων 4 και 5 αστέρων, καθώς και boutique ξενοδοχείων και πολυτελών καταλυμάτων ανά την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων έχει ολοκληρώσει  την ανακατασκευή  του Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη, του Domotel Kastri, του Sunday Suites στην Οία, ενώ αυτή την περίοδο έχει αναλάβει και κατασκευάζει το Almyros Beach Hotel στην Κέρκυρα τα νέα υπερπολυτελή ξενοδοχεία των Canaves Oia και Santo Maris στην Σαντορίνη, ενώ επί θύραις βρίσκεται η ανάληψη δυο επιπλέον ξενοδοχειακών μονάδων.

Καταλήγοντας ο Διευθύνων Σύμβουλος της REDEX, κ. Κωνσταντίνος Τερζητάνος, τονίζει ότι η εταιρεία εξειδικεύεται στην ανέγερση και ανακαίνιση ξενοδοχείων. Σημειώνεται, ότι η REDEX, πέραν της κατασκευαστικής δραστηριότητας της, εξειδικεύεται και στους τομείς της διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων (Facility Management) και εξοικονόμησης ενέργειας (Energy Saving).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας