Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, στην πόλη της Καβάλας στις 1 και 2 Iουλίου το 6ο Kavala Air Sea Show Pageo Flying Day που αποτελεί τη μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα που φιλοξενεί αεροπορικές και ναυτικές επιδείξεις με ελεύθερη είσοδο.

Η πόλη της Καβάλα ντύθηκε στα χρώματα της 6ης διοργάνωσης φιλοξενώντας χιλιάδες επισκέπτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό που ήρθαν για να απολαύσουν τις μοναδικές  ζωγραφιές στον αέρα αλλά και στο νερό μπροστά στο λιμάνι της πόλης. Εξάλλου το ανάγλυφο της πόλης (αμφιθεατρικό) βοηθάει ώστε το συγκεκριμένο show να είναι το μοναδικό σε ομορφιά σε όλη την Ελλάδα. Πληρώματα από το εξωτερικό, πιλότοι, τεχνικοί, δυνάμεις υποστήριξης, συνεπείς στο ραντεβού τους έδωσαν μια διήμερη ξεχωριστή παράσταση.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ Κώστας Αντωνιάδης  «είμαστε ευτυχείς γιατί οι καρποί της προσπάθειας τόσων πολλών που υποστηρίζουν το Air Sea Show της Καβάλας φαίνονται πια. Τηρώντας αυστηρά τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας είμαστε περήφανοι που η διοργάνωση της Καβάλας έχει μπει στο Παγκόσμιο καλεντάρι των αντίστοιχων, shows.

Το γεγονός και μόνο ότι παραβρέθηκαν 105 και πλέον Φωτογράφοι και spotters από την Αγγλία μέχρι και την Μέση Ανατολή δείχνει την διεθνή προβολή που αποκομίζει η πόλη της καβάλας όπως και η Περιφέρεια ΑΜΘ, ενώ παράλληλα σχεδιάστηκε για το 2017 και δορυφορική διοργάνωση, το ειδικό γεγονός «Παγγαίο Flying Day» σε μια κίνηση εξωστρέφειας των διοργανωτών, ώστε όσοι βρέθηκαν στην Νέα Πέραμο να απολαύσουν την ιταλική ακροβατική ομάδα επιδείξεων Pionner Team.

Εκτός των επιδείξεων το διήμερο 1 και 2 Ιουλίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν σειρά παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων με την έκθεση των αερομοντελιστών να ξεχωρίζει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας