αλληλεγγύη, ΚΟΛΙΟΣ

Σε πρωτοβουλίες προσφοράς και αλληλεγγύης προχώρησαν και οι εταιρείες ΚΟΛΙΟΣ ΑΕ Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος, καθώς και η Ένωση Μαρινών Ελλάδος κάνοντας δωρεές στο ΕΣΥ και στο υπουργείο Παιδείας αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε, Eλληνική βιομηχανία γάλακτος, ενισχύει την προσπάθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σεβόμενη απόλυτα την προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, που καθημερινά δίνει μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο” προχωρά στην δωρεά αναλώσιμου και υγειονομικού υλικού όπως χειρουργικές μάσκες και φίλτρου, γάντια, στολές και μπλούζες προστασίας, οξύμετρα, γυαλιά και μάσκες προστασίας, έτσι ώστε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών για την προστασία ιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων.

Παράλληλα η Ένωση Μαρινών Ελλάδας δίνει το δικό της «παρών» στον αγώνα κατά του κορωνοϊού από τον οποίο πλήττεται η χώρα, υποστηρίζοντας την προσπάθεια της Πολιτείας και ειδικότερα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για ενίσχυση της τηλε-εκπαίδευσης.

Η Ένωση τονίζει πως μέσα στις πρωτόγνωρες και έκτακτες συνθήκες που διανύει η χώρα λόγω της εμφάνισης και εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, η εκπαίδευση είναι ένας από τους κλάδους που επλήγησαν πρώτοι από την πανδημία. Θέλοντας να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια η Ένωση Μαρίνων Ελλάδας, ανακοίνωσε τη δωρεά 165 σύγχρονων tablet, που θα διατεθούν στο υπουργείο, το οποίο με τη σειρά του θα τα διανείμει σε σχολεία στα οποία υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, με σκοπό την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ψηφιακή λειτουργία του σχολείου και της παράδοσης των μαθημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας