εγκαίνια

Δυναμικό παρών έδωσαν για 14η συνεχόμενη χρονιά οι εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και των κορυφαίων θεσμικών φορέων του Τουρισμού που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της HORECA.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο οποίος δεν παρέλειψε να προβεί σε εγκωμιαστικά σχόλια για την συμβολή της έκθεσης στην ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Λόγια που αντικατοπτρίζουν το όραμα του προέδρου και CEO της διοργανώτριας εταιρείας FORUM ΑΕ, κ. Νίκου Χουδαλάκη.

Παρόντες στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν επίσης ο Γιάννης Ρέτσος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ο Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ο κ. Πάνος Μωραΐτης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Μετά το πέρας των εγκαινίων οι επίσημοι κατευθύνθηκαν στην αίθουσα C1 του εκθεσιακού όπου διεξήχθη η σημαντικότερη θεσμική συνάντηση των ξενοδόχων, η 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση, με την οργανωτική υπογραφή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας