Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, η forlabels υποδέχθηκε μια ομάδα φοιτητών της Κατεύθυνσης Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής συνοδεία των καθηγητών τους, Δρ. Αναστάσιου Πολίτη, Δρ. Μάριου Τσιγώνια και Αντιγόνης Καραμάνη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πολύπλευρης και διαρκούς συνεργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής τόσο με τον ΕΛΣΕΤ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών) όσο και με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ (Κοινότητα Ελληνικών Επιχειρήσεων, που διατηρούν Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, η οποία αποσκοπεί στην ανάδειξη του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας), των οποίων η forlabels είναι ενεργό Μέλος.

Η εταιρία forlabels ανταποκρίθηκε με χαρά στην επιθυμία των φοιτητών να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της, μια πρόταση που είχε εκφραστεί στο πλαίσιο παρουσίασης του Εμπορικού Διευθυντή της forlabels, κ. Αυγερινού Χατζηχρυσού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Πραγματοποιήθηκε, με την πολύτιμη συμβολή των στελεχών της εταιρίας, μια εκπαιδευτική περιήγηση στο βιομηχανικό περιβάλλον και στα επιμέρους στάδια της παραγωγικής διαδικασίας των εφαρμογών συσκευασίας. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες (μεταξύ αυτών και φοιτήτριες Erasmus από τη Γερμανία), γνώρισαν τον τρόπο λειτουργίας της forlabels και παρακολούθησαν πώς δημιουργείται μια σύγχρονη συσκευασία από την αρχή ως το τέλος.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, η forlabels συντάσσεται και υπογραμμίζει την αδιαμφισβήτητη αξία να συνδέεται η ακαδημαϊκή κατάρτιση των φοιτητών, ρεαλιστικά με την πράξη και την αγορά εργασίας. «Η επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα είναι απαραίτητο να συνεργάζονται με σκοπό να επενδύουν όλοι μαζί ουσιαστικά σ’ ένα καλύτερο μέλλον, δείχνοντας έμπρακτα την πίστη μας στη δυναμική και τη δημιουργικότητα της νέας γενιάς», όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο κ. Αυγερινός Χατζηχρυσός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας