Ελλάδα Κύπρος

Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ είναι οι τρεις είναι οι χώρες που διεκδικούν το μεγαλύτερο μερίδιο τουρισμού στην Ανατολική Μεσόγειο σύμφωνα με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κύριος Λύσανδρος Τσιλίδης με αφορμή το συνέδριο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Συμβούλων του Ισραήλ, ITTAA, το οποίο πραγματοποιήθηκε 27-29/11 στην Πάφο, έστειλε μήνυμα συνεργασίας και ενότητας στους τουριστικούς φορείς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πάνω από 300 συμμετέχοντες παρακολούθησαν  τις εργασίες του συνεδρίου, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους οργανωτές ταξιδιών, τουριστικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Αν και ο ίδιος δεν κατάφερε να παραστεί στον συνέδριο, λόγω θεσμικών ζητημάτων τουριστικών γραφείων, έστειλε τον χαιρετισμό του ο οποίος μεταφέρθηκε στους συνέδρους.

«Αγαπητοί φίλοι,
Με βαθιά μου λύπη δεν μπορώ να είμαι μαζί σας σήμερα και να ξανασυναντήσω παλιούς και αγαπημένους φίλους από άλλες γωνιές της γαλανής Μεσογείου. 
Είχαμε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουμε την ITTAA στην Αθήνα το 2016 και είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι Ισραηλινοί φίλοι μας θα έχουν τώρα την ευκαιρία να γνωρίσουν και την Κύπρο.  
Η συνεργασία μεταξύ των Ενώσεών μας – ITTAA, ACTA και FedHATTA – είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς στην Ανατολική Μεσόγειο, και οι τρεις Ενώσεις μας επισημοποίησαν αυτή τη συνεργασία δουλεύοντας μαζί μέσω της EMTTAAS. 
Η EMTTAAS είναι η πρωτοβουλία της FedHATTA για την ανάπτυξη της συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού στην Ανατολική Μεσόγειο, και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τόσο την ACTA όσο και την ITTAA ως εταίρους σε αυτή την σημαντική προσπάθεια. 
Θα ήθελα πολύ να είμαι μαζί σας σήμερα στην Πάφο, όμως ένα σημαντικό σχέδιο νόμου, που αφορά άμεσα τον κλάδο μας, συζητείται στη Βουλή, στην Αθήνα, καθιστώντας απαραίτητη την παρουσία και τη διαθεσιμότητά μου εδώ. 
Σας εύχομαι κάθε επιτυχία για το Συνέδριό σας και ελπίζω ότι θα περάσετε υπέροχα στην Πάφο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας