Ελληνικό

Με 1.100 ξενοδοχεία-μέλη και 41 Πρότυπα Τοπικά Πρωινά, το «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες και καθιερωμένες πλέον δράσεις.

Και αυτό γιατί αφορά στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσα από την ανάδειξη τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών συνταγών και τη σύνδεση ξενοδόχων και παραγωγών.

ΕλληνικόΣτο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού (Α18 – Β18 στο Hall 4) οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν και σήμερα να γευτούν γνήσια ελληνικά προϊόντα από περιοχές όπως η Κάλυμνος, η Ρόδος, η Κως, η Λέρος, η Κρήτη, η Νάξος, η Λέσβος, η Χίος, η Ζάκυνθος, η Φωκίδα, η Ήπειρος, η Χαλκιδική κ.α., και θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις τους στις γεύσεις του Ελληνικού Πρωινού, μέσω μιας σειράς δράσεων.

Το πρόγραμμα αναλυτικά για σήμερα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • 12:00-14:00: Γλυκές και αλμυρές τηγανίτες και λουκουμάδες.
  • 14:00-17:00 Άνοιγμα παραδοσιακού φύλλου με διάφορες γεμίσεις.
  • 17:00-19:00:Παρασκευές αυγών με τοπικά τυριά και αλλαντικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας