Ένα ταξίδι στα άδυτα του ανθρώπινου συναισθηματικού κόσμου ξεκινά την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στο Moxy Athens Hotel, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality. Τα Moxy Art affairs καλωσορίζουν τον Antonio Toma, έναν από τους πιο ταλαντούχους σύγχρονους καλλιτέχνες της Ιταλίας, ο οποίος προσκαλεί τους λάτρεις της τέχνης να βουτήξουν στα βάθη της ψυχής τους και να κοιτάξουν κατάματα τις πιο κρυφές τους σκέψεις.

Η έκθεση “Emotional Layers: Antonio Toma on Display” αποτελείται από μονοπάτια εσωτερικής αναζήτησης. Κάθε πινελιά, κάθε απόχρωση είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία που καλεί το κοινό της Αθήνας να αφεθεί στην οικειότητα των συναισθημάτων.
Κάθε ένα από αυτά τα έργα είναι ένας καθρέφτης προς την ψυχή, ένας χώρος για προβληματισμό και σύνδεση με τον κόσμο των συναισθημάτων. Το «Emotional Layers» αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική εμπειρία, ένα εσωτερικό ταξίδι μέσα από μια παλέτα χρωμάτων που θα μαγέψουν και θα εμπνεύσουν τους επισκέπτες.

Προερχόμενος από ένα κλασικό υπόβαθρο γλυπτικής και ζωγραφικής, ο Antonio Toma έχει καταφέρει να παρουσιάσει τη δουλειά του σε ατομικές εκθέσεις παγκοσμίως. Έχοντας κερδίσει πολλούς διαγωνισμούς, τιμήθηκε με τον τίτλο “Pontifical Equestrian Knight” από τον Pope Francis. Χάρη σε αυτή την τιμή, έγινε μέλος της εθνικής επιτροπής για την εκτίμηση των ιστορικών και σύγχρονων πολιτιστικών αγαθών στο Βατικανό.

Για τη συμμετοχή του στα Moxy Art Affairs δήλωσε: «Η τέχνη για εμένα είναι μια διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης. Παρασύρομαι από την περιπλοκότητα της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης και την αποδίδω μέσα από χρωματικά επίπεδα και αποχρώσεις που μας αντιπροσωπεύουν. Το Moxy Athens Hotel είναι για μένα ο ιδανικός χώρος για να παρουσιάσω την έμπνευσή μου και η Αθήνα είναι ο πολυεπίπεδος καμβάς που αναζητώ.»
Η τέχνη του Antonio Toma δεν είναι μόνο οπτικά σαγηνευτική, αλλά λειτουργεί και ως πύλη για την κατανόηση και την ενσυναίσθηση της ανθρωπότητας, προσφέροντας μια οικεία ματιά στους εσωτερικούς κόσμους των ανθρώπων, μέσα από μια παλέτα χρωματικών συναισθημάτων.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας