Η αλυσίδα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY εγκαινιάζει το 2ο κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη και το 4ο κατάστημα της στην Κεντρική Ελλάδα.

Νέο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στην Πυλαία

Το πρώτο κατάστημα της ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη Λάρισα είναι πραγματικότητα και από σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου, ανοίγει τις πόρτες του επαγγελματίες μαζικής εστίασης και λιανικής πώλησης της περιοχής. Στα ράφια του ολοκαίνουριου καταστήματος προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας της  αλυσίδας.

Το ολοκαίνουριο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY διαθέτει χώρους πώλησης 2.200 τ.μ. και μία 25μελή ομάδα εξειδικευμένων εργαζομένων. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε οπωροπωλείο, τμήμα τυριών-αλλαντικών-deli, κρεοπωλείο και παντοπωλείο που προσφέρουν περισσότερους από 11.000 κωδικούς τυποποιημένων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το κατάστημα διαθέτει άνετο χώρο 70 θέσεων για την εύκολη στάθμευσή σας και τέσσερα ταμεία για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας ακόμα πιο γρήγορα.

Το νέο κατάστημα αποτελεί το 15ο κατά σειρά κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη χώρα και το 4ο στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας. Το άνοιγμά του επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή πορεία της αλυσίδας καθώς και την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική περιφέρεια.

Το νέο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους επιχειρηματίες της Λάρισας και των γύρω περιοχών, εξυπηρετώντας όλες τους τις ανάγκες.

Ξεχωρίζοντας για την  άριστη ποιότητα, την μεγάλη ποικιλία και τις μοναδικές τιμές του!

Πληροφορίες για το νέο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη Λάρισα:

  • Διεύθυνση: 2ο χλμ Εθνικής Περιφερειακής οδού Λαρίσης- Τρικάλων, Λάρισα, Τ.Κ. 41500
  • Τηλέφωνο: 2410 661955
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 6:00-21:00 και Σάββατο 6:00-20:00

Νέο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στην Πυλαία

Η ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY εγκαινίασε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου το δεύτερο κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην περιοχή  με στόχο να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους επαγγελματίες πελάτες της.

Το νέο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY είναι ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στην περιοχή της Πυλαίας με χώρους πώλησης 1920τμ και 80 θέσεις στάθμευσης. Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει την ανάγκη κάθε επαγγελματία για γρήγορες και ευέλικτες αγορές παρέχοντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY, οι επαγγελματίες μαζικής εστίασης, λιανικής πώλησης και τουρισμού της περιοχής μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερους από 10.000 κωδικούς προϊόντων που ανεφοδιάζονται καθημερινά. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας της  αλυσίδας, έρχεται να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών, εξυπηρετώντας όλες τους τις ανάγκες.

Το κατάστημα διαθέτει τμήμα  οπωροπωλείου με ολόφρεσκα προϊόντα, ειδικό τμήμα τυριών-αλλαντικών-deli, τμήμα κρεοπωλείου με διάθεση κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων καθώς και παντοπωλείο με τυποποιημένα προϊόντα, είδη συντήρησης και κατάψυξης.

Το νέο κατάστημα της Πυλαίας, αποτελεί το 2o κατάστημα της αλυσίδας που άνοιξε τις πόρτες του μέσα στο 2017, επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή πορεία της ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη περιοχή όπου η εταιρεία επιλέγει να επενδύσει με δεύτερο κατάστημα, στοιχείο που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη της στις δυνατότητες και την προοπτική της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Πληροφορίες για το νέο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στην Πυλαία:

 Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 50, Πυλαία Χορτιάτης , Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 555 35. Τηλέφωνο: 2310 473688

  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 6:00-21:00 και Σάββατο 6:00-20:00

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας