Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου και συγκεκριμένα οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και αρχηγοί συνδυασμών απευθύνουν κάλεσμα για την παρουσίαση των προγραμμάτων συνδυασμών ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά ως εξής:

«Υπ’ όψιν :

Κος Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «H Λήμνος Μπροστά»
 Κα Ελεωνόρα Γεώργα, υποψήφια Δήμαρχος του συνδυασμού «Νίκη για τη Λήμνο»
Κα Χαριτίνη Φωτοπούλου, υποψήφια Δήμαρχος του συνδυασμού « Σ.Υ.Μ.Π.Α.Ν.»
Κος Κώστας Μαδυτινός, υποψήφιος Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης
Kος Δημήτριος Μαρινάκης, υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο»

Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες, Υποψήφιοι Δήμαρχοι της Λήμνου

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, κεντρικός φορέας της ανάπτυξης του τουρισμού στην Λήμνο, και μέλος του ΞΕΕ, στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της 28.03.2019 που έγινε στην Λήμνο αποφάσισαν τα μέλη του ΔΣ κατ’ απόλυτη πλειοψηφία, να σας καλέσουν και να προκαλέσουν μια συζήτηση μαζί σας, σχετικά με τον Τουρισμό στο νησί μας. Έτσι σας προσκαλούμε σε ενημέρωση των συνδυασμών σας σχετικά με το τουρισμό, στις 10.04.2019 ημέρα Τετάρτη στο Ξενοδοχείο “Lemnos” στην Μύρινα ( έδρα της ΕΞΛ) και ώρα 19.30.

Στην ύψιστη αυτή δημοκρατική διαδικασία θα προσκληθούν να παραβρεθούν και δημοσιογράφοι των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ώστε να φανεί στον κόσμο που καλείται να σας ψηφίσει, το πρόγραμμα των συνδυασμών σας πάνω στο τουριστικό θέμα της Λήμνου, που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μεγάλη έκταση, δίνοντας εργασία και χρήμα σε πολλούς Λημνιούς και αναπτύσσει νέες δραστηριότητες μέσα και έξω απο το νησί μας. Ενημερωτικά, αντίστοιχη πρόσκληση θα αποσταλεί σε διαφορετική ημερομηνία και στους Υποψήφιους Περιφερειάρχες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Αναμένουμε την συμμετοχή σας και σας περιμένουμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Για την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου
Το Διοικητικό Συμβούλιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας