Ο Ελληνικός Οργανισμός Tουρισμού ενέκρινε  τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου Κατασκευή, διακόσμηση, εξοπλισμός, αποξήλωση και απομάκρυνση από τον εκθεσιακό χώρο – μετά το πέρας της έκθεσης – του περιπτέρου ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση Τουρισμού ITB ASIA 2017, η οποία θα διεξαχθεί από 25 έως 27 Οκτωβρίου στη Σιγκαπούρη.

Το περίπτερο του ΕΟΤ, στην ως άνω έκθεση, θα παραδοθεί από τον Ανάδοχο στην αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής, στον εκθεσιακό χώρο της έκθεσης, έως την 12η μεσημβρινή της προηγούμενης από την ημέρα έναρξης, οπότε και θα πρέπει το περίπτερο να είναι ολοκληρωμένο και έτοιμο προς χρήση.

Μετά τη λήξη της έκθεσης, ο Ανάδοχος υποχρεούται να προβεί στην αποξήλωση του περιπτέρου ΕΟΤ και την απομάκρυνση των δομικών υλικών του από τον εκθεσιακό χώρο.

Το κριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη τιμή. Ο προϋπολογισμός του έργου φθάνει μέχρι το ποσό των 25.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν τον φάκελο προσφοράς τους, καταθέτοντάς τον στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, Αναστασίου Τσόχα 7, ΤΚ 115 21, Αμπελόκηποι, Αθήνα, Διεύθυνση Διοικητικού,– ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ (ισόγειο), το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 12:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας