Εγκρίθηκε από τον ΕΟΤ η οικονομική συμμετοχή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Γερμανίας σε εκδηλώσεις/ Roadshow στις πόλεις Βύρτσμπουργκ (4 Απριλίου), Κόμπλεντζ (5 Απριλίου), Βόννη (6 Απριλίου), Χαϊδελβέργη (7 Απριλίου) και Άουγκσμπουργκ (8 Απριλίου), με σκοπό την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

Οι διοργανώσεις Roadshows αποτελούν κλασική μορφή εκδηλώσεων δημοσίων σχέσεων και υλοποιούνται ιδιαίτερα συχνά στην Γερμανία – κυρίως από τους Tour Operators – και αποσκοπούν στην ενημέρωση των συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων για την προώθηση των θερινών ή χειμερινών προγραμμάτων τους. Στις βραδινές εκδηλώσεις γίνεται κατ΄ αρχήν ενημέρωση για επαγγελματικά ζητήματα και ακολουθούν παρουσιάσεις των νέων προγραμμάτων του διοργανωτή αλλά και των συμμετεχόντων συνεργατών του, όπως Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού, αεροπορικών εταιρειών και ξενοδοχειακών μονάδων.

Σκοπός των εν λόγω εκδηλώσεων είναι η ουσιαστική δικτύωση εκπροσώπων της τουριστικής αγοράς που προσφέρουν το τουριστικό προϊόν, όπως Τ.Οs, αεροπορικές εταιρείες, Εθνικούς Τουριστικούς Οργανισμούς Χωρών με τους πωλητές της αγοράς, τα τουριστικά γραφεία και τους εργαζόμενους σε αυτά.

Το συνολικό ποσό που εγκρίθηκε ανέρχεται σε 7.735 ευρώ, και τα αντισταθμιστικά οφέλη είναι…

– PowerPoint παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της χώρας με έμφαση στους προορισμούς των απευθείας πτήσειων της αεροπορικής εταιρίας Eurowings Discover

– Εμφάνιση λογότυπου του Ε.Ο.Τ. στην παρουσίαση των χορηγών

– Συμμετοχή στην έκθεση με desk για διάθεση έντυπου προωθητικού υλικού Ε.Ο.Τ.

– Παραχώρηση δωρεάν ενός Rollup Banner

– Παραχώρηση δωρεάν μεταφοράς και διανυκτέρευσης του εκπροσώπου της υπηρεσίας μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας