Επέκταση των δρομολογίων της στο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων, για το διάστημα από 1 Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου, προχωρεί η αεροπορική εταιρεία Sky Express, αυξάνοντας τις πτήσεις και τους προορισμούς που θα εξυπηρετεί.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, αυξάνοντας τις πτήσεις της κατά 63% σε σχέση με πέρυσι, προσθέτει δύο νέα δρομολόγια: Αθήνα-Κέρκυρα και Αθήνα-Κως. Επιπλέον, αυξάνει τη συχνότητα των δρομολογίων για την γραμμή Αθήνα-Ηράκλειο σε τρεις πτήσεις την ημέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και δύο το Σάββατο και την Κυριακή. Ακόμη, αυξάνει τις εβδομαδιαίες πτήσεις και στα δρομολόγια Αθήνα-Ζάκυνθος, Αθήνα-Πάρος, Αθήνα-Ικαρία και Αθήνα-Σκιάθος.

Υπενθυμίζεται, ότι η εταιρεία προσφέρει στην τιμή του εισιτηρίου δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή, είσοδο στα VIP Lounges από το πρώτο ταξίδι και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης (in-flight service).Τα δυο νέα δρομολόγια προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές, αφού τα εισιτήρια ξεκινούν από 18,27 ευρώ, τελική τιμή, για την πτήση Κέρκυρα-Αθήνα και 25,62 ευρώ, τελική τιμή, για την πτήση Κως-Αθήνα.

Το δρομολόγιο Αθήνα-Κως θα εξυπηρετείται κάθε μέρα με μία πτήση και δύο κάθε Παρασκευή, ενώ για το δρομολόγιο Αθήνα-Κέρκυρα θα υπάρχουν δύο πτήσεις κάθε μέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας