Ως επισφράγιση της πρόσφατης βράβευσής του στα φετινά Tourism Awards στην κατηγορία “360 Guest Relationship Management”, αλλά και ως επιβεβαίωση της απόλυτης δέσμευσής του με τα υψηλότερα ιδανικά της ελληνικής φιλοξενίας, το συνεργαζόμενο με τη HotelBrain ξενοδοχείο Porto Kea Suites και μέλος των Small Luxury Hotels of the World, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον βραβευμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του εστιατορίου του το Porto Kea Suites συμπράττει με τον δημοφιλή «θαλασσινό» σεφ, εκτοξεύοντας στα ύψη τον γαστρονομικό πήχυ όχι μόνο του ξενοδοχείου αλλά και ολόκληρου του νησιού της Τζιας.

Ως δημιουργός με ελληνικό και γεμάτο αλμύρα μαγειρικό DNA, και γνωρίζοντας καλά ότι η αριστεία κρύβεται στις λεπτομέρειες, ο Λευτέρης Λαζάρου προσεγγίζει από αυτή τη σεζόν με… ολιστική διάθεση την κουζίνα του Porto Kea Suites, καθώς επιμελείται το σύνολο των μενού του – από το πρωινό και τα κρύα πιάτα του pool bar, μέχρι τις γαστρονομικές προτάσεις των μεσημεριανών και βραδινών καρτών. Όλα τα πιάτα που ελκύουν ήδη τον ουρανίσκο μας και τα οποία είναι βασισμένα σε εγχώριες πρώτες ύλες, επιβεβαίωνουν με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική τους ταυτότητα και την μεσογειακή τους ιθαγένεια. Μερικά από αυτά, το κριθαράκι με γαρίδες, το ψητό καλαμάρι μεκρέμα απο ταραμά, το καρπάτσιο λαυράκι με ζελεδάκι από ούζο (μια παραλάγγη του γνωστού μας ceviche), αλλά και το cheesecake με χλωροτύρι Κυκλάδων.

Το Porto Kea Suites, https://www.portokea-suites.com/, μόλις 1 λεπτό απο την παραλία της Κορρησίας και κάτω από το εκκλησάκι του Αη Γιώργη, διακρίνεται για την άρτια διακόσμιση των δωματιών του σύμφωνα με την ατμόσφαιρα του νησιού και την κυκλαδίτικη παράδοση, καθώς και για τις προσωποιημένες εμπειρίες διαμονής που παρέχει στους επισκέπτες του.Ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του Porto Kea Suites για τη φετινή σεζόν: 11 Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας