Συνολικά 9 εκατομμύρια επισκέψεις (click) από 188 χώρες δέχτηκαν οι επιχειρήσεις που έχουν αξιοποιήσει έως τώρα τη δυνατότητα δωρεάν προβολής στην τουριστική πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων e-kyklades.gr, αύξηση 60% σε σχέση με το 2020.

Περισσότεροι από 790.000 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν μέσα στο 2021 το e-kyklades.gr για την ενημέρωσή τους σχετικά με τις Κυκλάδες τόσο ως τουριστικό προορισμό, όσο και για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον νομό.

Αναλυτικά ο αριθμός των προβολών ανά κλάδο:

Διαμονή: 4,6 εκατομμύρια click αύξηση 60%

Εστίαση: 1,6 εκατομμύριο click, αύξηση 55%

Μεταφορές: 1,2 εκατομμύρια click, αύξηση 87%

Διασκέδαση: 574.000 click, αύξηση 50%

Τοπικά Προϊόντα: 555.000 click, αύξηση 40%

Δραστηριότητες: 422.000 click, αύξηση 50%

Εμπορικές επιχειρήσεις: 86.000 click

Σύμφωνα με το Επιμελητήριο, ένα εξαιρετικά σημαντικό ποιοτικό στοιχείο αποτελεί ο διπλασιασμός της online κινητικότητας προς τις εταιρικές ιστοσελίδες, σε ποσοστό που παρουσίασε αύξηση 105% σε σχέση με το 2020. Συγκεκριμένα 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες οδηγήθηκαν από το site προβολής της επιχείρησης στο e-kyklades.gr στην εταιρική τους ιστοσελίδα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν, όπως επίσης επισημαίνει, τα αποτελέσματα για τα 1.700 καταλύματα που προβάλλονται στην τουριστική πύλη, καθώς παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις μέσω του portal. Με τον τρόπο αυτό είναι φανερό ότι το e-kyklades.gr δημιουργεί online κινητικότητα, την οποία διοχετεύει απευθείας στις επιχειρήσεις, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προβάλουν περαιτέρω τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Το e-kyklades.gr αποτελεί τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πύλη πληροφόρησης για τις επιχειρήσεις των Κυκλάδων, αλλά και προβολής του συνολικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής, με 10.000 σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, 5000 επιχειρήσεις και περιεχόμενο σε 8 γλώσσες.

Πρόκειται για ένα εργαλείο που έχει δημιουργήσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για τους επιχειρηματίες-μέλη του, αφού μέσα από τη δημιουργία εταιρικής προβολής (mini website), τους παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν προβολής των επιχειρήσεών τους.

«Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, όπως είναι αυτή της πανδημίας, το e-kyklades.gr δείχνει τη δυναμική του και την κορυφαία θέση που κατέχει στην ενημέρωση για τις Κυκλάδες, χωρίς μάλιστα διαφημιστική προβολή. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι το e-kyklades.gr αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο προβολής και προώθησης για τους επιχειρηματίες των Κυκλάδων να προωθήσουν την επιχείρησή τους σε όλο τον κόσμο και αξίζει να έχει και τη δική τους υποστήριξη» τονίζει το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας