Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Ανέστη Αναστασίου, πρόκειται να διεξάγει έρευνα ποιότητας του προορισμού στην Ρόδο από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι την λήξη της τουριστικής σεζόν.

Σκοπός της έρευνας είναι η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών του νησιού. Τα ερωτηματολόγια έχουν μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες και θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια των τοπικών τουριστικών γραφείων, καθώς και των Tour Operators που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο. Η διανομή θα γίνεται στα λεωφορεία κατά την αναχώρηση των τουριστών για το αεροδρόμιο, καθώς και στα ξενοδοχεία εντός των οποίων εργάζονται τα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και την επεξεργασία από το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, θα γίνει μία εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της έρευνας.

“Με αυτήν την ενέργεια θα είναι εύκολο να προγραμματίσουμε αντικειμενικές βελτιώσεις έπειτα από τις έγκυρες υποδείξεις των πελατών μας”, αναφέρει ο Σύλλογος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας