Το θέμα της συνεργασίας στη δημιουργία καταδυτικών πάρκων στα βόρεια παράλια του Νομού Ηρακλείου, συζητήθηκε στη συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με τους δημάρχους Χερσονήσου και Μαλεβιζίου.

Κατά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανώλης Αλιφιεράκης, ενημέρωσε τους δημάρχους Χερσονήσου και Μαλεβιζίου,   Γιάννη Μαστοράκη και Κώστα Μαμουλάκη για τις προτεινόμενες περιοχές, Σταλίδα, στον Δήμο Χερσονήσου και Μονοναύτης, στον Δήμο Μαλεβιζίου και τους κάλεσε να συμμετάσχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Καταδυτικά πάρκα Κρήτης», που έχει συστήσει το Επιμελητήριο για να προωθήσει τον καταδυτικό τουρισμό.

Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας και εξετάστηκαν όλα τα επιμέρους θέματα, ώστε να προχωρήσει η επένδυση σε σωστές βάσεις και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, το ταχύτερο δυνατό.
Υπενθυμίζεται ότι το Επιμελητήριο Ηρακλείου ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια τη διαδικασία δημιουργίας καταδυτικών πάρκων, μετά τις αλλαγές της σχετικής νομοθεσίας και πέρυσι προχώρησε στη σύσταση της εταιρείας «Καταδυτικά πάρκα Κρήτης» και στην επιλογή των προτεινόμενων περιοχών, εξασφαλίζοντας την έγκριση της Εφορίας Ενάλιων Αρχαιοτήτων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας