Ευρωπαϊκό Γραφείο

Το Ευρωπαϊκό Γραφείο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις Βρυξέλλες θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Το Ευρωπαϊκό Γραφείο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται στο «House of Cities, Municipalities and Regions» (Σπίτι των Πόλεων, Δήμων και Περιφερειών- 1, Square de Meeus, 1000 Brussels).

Η ίδρυση και λειτουργία του γραφείου αποτελεί την υλοποίηση μιας από τις βασικότερες δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη και των στρατηγικών επιλογών της διοίκησης της Περιφέρειας. Επίσης το γραφείο θα βοηθήσει στο να διεκδικήσει η Περιφέρεια ακόμη περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους και προγράμματα που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της περιοχής και την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών. Τέλος θα ενισχύσει δραστικά και την εξωστρέφεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην τελετή έναρξης λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Γραφείου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα λάβουν το λόγο υψηλόβαθμοι Έλληνες και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ενώ μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει παρουσίαση των προϊόντων της Μακεδονικής Κουζίνας και του τουριστικού προορισμού της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος πανευρωπαϊκής προβολής του τουρισμού και των προϊόντων της μακεδονικής γης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας