Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής και Αργοσαρωνικού σε συνεργασία με την ‘Διεύθυνση Καθαριότητας – Ανακύκλωσης’ του Δήμου Αθηναίων στήριξαν τα τελευταία χρόνια το Πρόγραμμα Συλλογής Βιοαποβλήτων (καφέ κάδοι που διατίθενται από τον Δήμο Αθηναίων σε μεγάλους «παραγωγούς βιοαποβλήτων» όπως είναι τα ξενοδοχεία- και όχι μόνο αυτά).

Για πρώτη φορά τα Ξενοδοχεία εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ‘ειδικό σήμα επιβράβευσης’ για την περιβαλλοντική τους δράση σχετικά με τη Διαλογή στην Πηγή των βιοαποβλήτων. Με το ειδικό σήμα αναγνωρίζεται και προβάλλεται στο κοινό η εναλλακτική διαχείριση των βιοαποβλήτων στα ξενοδοχεία, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα και συνδράμουν στην προσπάθεια του Δήμου να μετατρέψει την Αθήνα σε πράσινη πόλη.

Όλα τα παραπάνω θα επισφραγιστούν σε Ενημερωτική Εκδήλωση που θα διεξαχθεί από τον Δήμο Αθηναίων και την ΕΞΑΑΑ στις 19/9/2023 παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κ. Μπακογιάννη και εκπροσώπων φορέων και ξενοδοχείων της Αθήνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας