Με χαρά σας παρουσιάζουμε το Experience Golf in Athens, ένα μοναδικό πρόγραμμα αναψυχής που δημιουργήσαμε στην GSgroup αποκλειστικά για VIP επισκέπτες στην Αθήνα, CEO’S, στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και ως πρόταση team building.

Το πρόγραμμα ξεκινάει μέσα στο παραδεισένιο περιβάλλον του Γκόλφ Γλυφάδας, που είναι το μοναδικό αστικό γήπεδο σ΄όλη την Ελλάδα. Εκεί οι συμμετέχοντες, ακόμη και αν δεν είναι golfers, θα μυηθούν στην τεχνική του golf, βιώνοντας την εμπειρία αυτού του εκλεπτισμένου σπορ, με την καθοδήγηση εξέχοντα διεθνούς προπονητή και με πλήρη παρεχόμενο εξοπλισμό. Ακολουθεί ένα επιμελημένο γεύμα μοντέρνας Μεσογειακής κουζίνας, με δημιουργίες γνωστού chef στο Golf Prive Club.

To Experience Golf in Athens είναι μια δραστηριότητα για όσους επιθυμούν να έχουν μια ξεχωριστή κι ενδιαφέρουσα εμπειρία συνολικής διάρκειας 3 1/2 ωρών. Σκοπό έχει τη χαλάρωση, τη διασκέδαση του παιχνιδιού, τη ψυχική και σωματική ανάταση των παικτών κι αν πρόκειται για στελέχη, την μεταξύ τους ενδυνάμωση των σχέσεων. Όλα αυτά μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Αν λοιπόν θέλετε να προτείνετε στους ανθρώπους σας κάτι που θα τους μείνει αλησμόνητο, είμαστε στην διάθεσή σας να προσφέρουμε σε ημερομηνίες που θα επιλέξετε το VIP Golf Plan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας