Το ΝΟΥΝΟΥ Βarista’s Gold έδωσε για άλλη μία χρονιά δυναμικό παρών στην έκθεση HORECA 2024, παρουσιάζοντας στο περίπτερό του την πλήρη σειρά επαγγελματικών προϊόντων για τον καφέ, που φέτος ενισχύθηκε με το NΟΥΝΟΥ Βarista’s Gold Almond.

Το NΟΥΝΟΥ Βarista’s Gold Almond – Ρόφημα Αμυγδάλου εμπλουτίζει τη γκάμα της φυτικής σειράς ροφημάτων για τον καφέ, που ήδη περιλαμβάνει το ΝΟΥΝΟΥ Βarista’s Gold Oat – Ρόφημα Βρώμης. Η φυτική σειρά έρχεται να διευρύνει το εξειδικευμένο portfolio των επαγγελματικών προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ Βarista’s Gold.

Το περίπτερο του ΝΟΥΝΟΥ Βarista’s Gold στελέχωσε και φέτος η ομάδα Baristi της “Create” και ο Coffee Business Consultant Στέφανος Δωματιώτης, ενώ το επισκέφτηκαν επαγγελματίες από όλους τους χώρους της Εστίασης, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη σειρά προϊόντων.

Παράλληλα, το ΝΟΥΝΟΥ Βarista’s Gold ήταν για ακόμη μία χρονιά Platinum Χορηγός στον διαγωνισμό Barista του Πανελληνίου Πρωταθλήματοςαποτελώντας βασικό συστατικό στη δημιουργία ροφημάτων καφέ από τους καλύτερους baristi της χώρας. Η γκάμα προϊόντων της σειράς ΝΟΥΝΟΥ Βarista’s Gold ανέδειξε όλες τις ποικιλίες καφέ που χρησιμοποιήθηκαν από τους διαγωνιζόμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας